Te pregătim de petrecere în 7 zile

Shape Up to Party este un program avansat de remodelare corporala, are ca scop slăbirea rapidă și presupune 3 antrenamente in 7 zile, combinand EMS, TRX, HIIT dar și DIETA PERSONALIZATA.

EMS

Antrenamentul utilizeaza tehnologia Miha Bodytec, care se bazeaza pe electrostimularea musculara activa (EMS), si este folosit atat pentru imbunatatirea aspectului fizic general, cat si in terapia durerii si a recuperarii medicale.

HIIT

Antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau antrenamentul pe intervale de intensitate, este un sistem de antrenament usor de implementat, care nu consuma prea mult timp si care iti ofera rezultate vizibile in cel mai scurt timp posibil. Eforturile intense dar scurte ca durata pot aduce mai multe beneficii decat efortul sustinut, de lunga durata.

TRX

Suspension training este un tip de antrenament creat pentru soldatii din armata americana, destinat dezvoltarii fortei, a echilibrului, flexibilitatii si rezistentei. Folosit in antrenamente de tip HIIT dar si in combinatie cu EMS-ul este foarte solicitant dar si foarte eficient.

DIETA PERSONALIZATA

Este programul nutritional creat de specialistii nostri perfect adaptat starii tale de sanatate, obiectivelor cat si stilului de viata.

In afara procesului de slabire, dieta ofera solutii concrete pentru o varietate de probleme medicale cum ar fi un colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, dezechilibre hormonale, diabet, obezitate.

Cat costa?

200 lei

Programul include 3 antrenamente in 7 zile, combinand EMS, TRX și HIIT + o dietă special gândită pentru slăbire rapidă