Depaseste-ti limitele!

Superheroes este un program avansat de remodelare corporala, are ca scop cresterea de masa musculara si presupune 3-4 antrenamente pe saptamana, combinand EMS, TRX, HIIT si KICKBOX dar si DIETA PERSONALIZATA.

EMS

Antrenamentul utilizeaza tehnologia Miha Bodytec, care se bazeaza pe electrostimularea musculara activa (EMS), si este folosit atat pentru imbunatatirea aspectului fizic general, cat si in terapia durerii si a recuperarii medicale.

HIIT

Antrenamentul HIIT, High Intensity Interval Training sau antrenamentul pe intervale de intensitate, este un sistem de antrenament usor de implementat, care nu consuma prea mult timp si care iti ofera rezultate vizibile in cel mai scurt timp posibil. Eforturile intense dar scurte ca durata pot aduce mai multe beneficii decat efortul sustinut, de lunga durata.

KICKBOXING

Autoaparare, tehnici de lupta, intarire fizica. Participand la antrenamentele noastre veti vedea ca nu este vorba doar despre autoaparare ci si despre dezvoltarea simtului de disciplina, despre ascutirea reflexelor cat si despre cresterea increderii de sine.

DIETA PERSONALIZATA

Este programul nutritional creat de specialistii nostri perfect adaptat starii tale de sanatate, obiectivelor cat si stilului de viata.

in afara procesului de slabire, dieta ofera solutii concrete pentru o varietate de probleme medicale cum ar fi un colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, dezechilibre hormonale, diabet, obezitate.

Cat costa?

700 lei

Programul include 12 antrenamente in 30 zile, combinand EMS, HIIT, BOX + plan de nutritie personalizat